Előző Következő

Thai Masszázs hírek

Thai talpregenerálás

Thai talpregenerálás
Érezte már egy kiadós, vagy akár egy-egy rövidebb séta után is, hogy szinte "ég a lába"? Ha igen, akkor Önnek is szüksége van egy frissítő, regeneráló Thai talpmasszázsra.
Miért is van manapság nagy keletje a talpmasszázsnak? A válasz kézenfekvő, mert életünk java részét cipőben töltjük.
Megtudja mondani mikor járt utoljára mezítláb a füvön vagy egy réten? Netalán kavicson? Az egyenetlen talaj hiánya járás közben már nem stimulálja a talp reflexzónáit. Ráadásul a divatos cipőkbe kényszerített láb vérkeringése lelassul. A masszírozás javítja a vérkeringést és ezáltal a hozzá tartozó szervet. Természetesen nem járhatunk cipő nélkül, de ezeket a hatásokat ellensúlyozhatjuk egy regeneráló talpmasszázzsal.

Talpmasszázs az Orchidea Thai Masszázs Szalonban


Thai talpmasszázs az Orchidea Thai Masszázs Szalonban

A Thai lábmasszázs kényelmes fotelekben igény szerint fél vagy egy órán át tart. A thai lábmasszázs eltér az itthon megszokott hagyományos láb ill. talpmasszázsoktól. A masszirozás comb középig történik, belértve a térd masszirozását is. A masszírozáshoz egy különleges pálcikát is használnak, amellyel masszázs mozdulatokat és reflex pontok stimulálását is végeznek.

Talpmasszázs az Orchidea Thai Masszázs Szalonban

Regeneráló thai talmasszázs
Orchidea Thai Masszázs Szalonunkban szeretettel várjuk, próbálja ki Ön is ezt a csodálatos, ősi, keleti civilizáció ajándékát. Tapasztalja meg, milyen érzés egy ilyen regeneráló kezelés után elindulni.Orchidea Thai Masszázs Szalon
www.thaimasszazs-orchidea.com